Palokatkotarkastus

Palokatkotarkastukset kannattaa teettää kokeneella ammattilaisella, jolla on myös vahva tietotaito palokatkojen asennustöistä. Tarkastuksessa kiinnitämme huomiota käytettyihin materiaaleihin sekä asennustoimenpiteisiin.

Palokatkotarkastukset on syytä hoitaa aina 10 vuoden välein. Näin pystymme varmistamaan rakennuksen paloturvallisuuden ja tekemään tarvittavat huolto- ja korjaustyöt ennen kuin on liian myöhäistä.

Yrityksemme JMPRO Palokatko ja Saumaus Oy toteuttaa myös palokatkotarkastukset ammattimaisesti. Palvelualueeseemme kuuluu Helsinki ja Tampere, muu Uusimaa ja Pirkanmaa sekä Hämeenlinna ja Jyväskylä. Tarvittaessa palvelemme myös muualla Suomessa.

Lue tältä sivulta lisää palokatkotarkastuksista ja ota meihin yhteyttä!

PYYDÄ TARJOUS >>

Palokatkotarkastus Etelä-Suomessa

Palvelemme laajasti koko Etelä-Suomen alueella. Lisäksi tarvittaessa pystymme palvelemaan koko Suomen alueella. 

PIRKANMAA JA HÄME

Palokatkotarkastus alueella Tampere, Hämeenlinna, Pirkkala, Riihimäki, Orivesi, Nokia, Valkeakoski, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Akaa, Kangasala, Sastamala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Parkano, Pälkäne, Ruovesi, Urjala, Vesilahti, Virrat ja koko Pirkanmaa, sekä Häme.

OTA YHTEYTTÄ >>

UUSIMAA

Palokatkotarkastus alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Järvenpää, Kauniainen, Hyvinkää, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vihti ja muu Uusimaa.

OTA YHTEYTTÄ >>