Elementtisaumaukset ammattitaidolla

JMPRO Palokatko ja Saumaus Oy tekee elementtisaumausta ammattitaidolla alueella Uusimaa ja Pirkanmaa.

Taidolla tehty elementtisaumaus pitää huolen siitä, ettei kosteus pääse elementtirakenteisiin eikä lämpöeristeisiin. Jos seinässä näkyy kupruja, syynä voi olla saumauksen pettäminen.

Elementtisaumoista tulee pitää hyvää huolta, sillä ajan kuluessa ne alkavat kovettua ja halkeilla. Halkeileva sauma päästää helposti kosteuden/veden sisään.

Tarkastuta siis elementtisaumat säännöllisesti, mielellään 10–15 vuoden välein. Uusintasaumaus on helpompi ja edullisempi tehdä kuin kosteusvaurion korjaustyöt.

Tarjoamme elementtisaumaukset, sekä niiden kuntotarkastukset alueella Tampere, Helsinki, Espoo, Vantaa, Hämeenlinna ja koko Etelä-Suomi. Tarvittaessa pystymme palvelemaan koko Suomen alueella. 

PYYDÄ TARJOUS >>

Saumauspalveluihimme kuuluvat

  • Julkisivusaumaukset
  • Sisätilojen saumaukset
  • Silikonisaumaukset
  • Ovi- ja ikkunasaumaukset
  • Palosaumaukset
  • Saneerauskohteiden saumaukset
  • Akryylisaumaukset
  • Muut elastiset saumaukset
  • Uretaanisaumaukset
  • Viimeistelykittaukset

Mikäli haluat lisätietoja yksittäisistä saumauksista ja niiden sopivuudesta kohteeseesi, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Palvelemme sinua mielellämme!

Silikonisaumaus

Silikonisaumojen uusiminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Vaihtoväli on käytöstä riippuen 3–5 vuotta.

Silikonin tehtävä on joustaa rakenteiden liikuntasaumassa, ettei vesi pääse hiljalleen laatoituksen ja vesieristeen väliin. Poistamme saumat niihin tarkoitetuilla työkaluilla vahingoittamatta vesieristystä, laattasaumaa tai laattaa. Käytämme pelkästään markkinoiden parhaita ja pitkäikäisimpiä massoja.

Teemme myös uudiskohteiden silikonisaumaukset. Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Palvelemme sinua mielellämme!

Elementtisaumaukset Etelä-Suomessa

Palvelemme laajasti koko Etelä-Suomen alueella. Lisäksi tarvittaessa pystymme palvelemaan koko Suomen alueella. 

PIRKANMAA JA HÄME

Tarjoamme elementtisaumaukset ja niiden kartoitukset / kuntotarkastukset alueella Tampere, Hämeenlinna, Pirkkala, Riihimäki, Orivesi, Nokia, Valkeakoski, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Akaa, Kangasala, Sastamala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Parkano, Pälkäne, Ruovesi, Urjala, Vesilahti, Virrat ja koko Pirkanmaa, sekä Häme.

OTA YHTEYTTÄ >>

UUSIMAA

Tarjoamme elementtisaumaukset ja niiden kartoitukset / kuntotarkastukset alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Järvenpää, Kauniainen, Hyvinkää, Karkkila, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vihti ja muu Uusimaa.

OTA YHTEYTTÄ >>